PARTIA PUNES DEMOKRATIKE KOMUNISTE SHQIPTARE .KOMUNISTET NE PD:PPDKSH.

KOMUNISTET NE PD:

1- Albana Vokshi, është mbesa e Bije Vokshit. Për të gjithë ju, Bije Vokshi priste e përcillte Enverin dhe Nexhmijen.

2- Fatbardh Kadilli. Fatbardhi është i biri i Agim Kadillit (profesioni mësue), ish sigurins dhe antar i togave të pushkatimit.

3- Igli Cara. Igli është nipi i Isuf Cares, Isufi ka qenë nën prokuror në hetuesinë e Gramshit, Skraparit dhe në Durrës.

4-Edi Paloka. Nipi i Alfred Palokes, ish polic, antar i PS nga 1991 deri në 1998.

5- Ridvan Baçi (ose siç njihet Ridvan Bode). Djali i Medih Baçit (I jati ka ndërruar emrin dhe mbiemrin) Medih Baçi ka qenë shef kufiri, në Shkodër, në kohën kur janë vrarë të rinjtë në kufi. Ridvani ka qenë sekretar i rinisë komuniste ne Rrajce. Është përdor nga sigurimi i shtetit për të dënuar njerëzit që tentonin të ikin, pra ju dilte dëshmitar (ka punuar në kufi si i jati).

6- Ennno Bizdo, nipi i Irakli Bozodos, Irakliu ka qenë kryetar gjykate në Durrës, Enno e ka mohuar se e ka gjysh.

7- Kac Islami…….. Për këtë nuk po flas, se e dini vetë ju.

8- Jemin Gjana, ish spiun i sigurimit (pseudonimi “i vogli”), ka punuar për sigurimin dhe i ka dalë dëshmitar, Sami Koles (Samiu nuk është nga Mati por është nga Stravaj e Librazhdit).

9- Leonard Olli (këshilltar në bashki) spiun i sigurimit qe ne gjimnazit ( me pseudonimin “Hala”)

10-Ardian Turku, spiun i sigurimit, antar i rinisë Enveriste në Elbasan,(pseudonimi “Kapteri”), ju vu ky pseudonim sepse Ardiani kishte shprehur dëshirën për tu bere kapter.

Nesër pjesa tjetër……..