Te dashur Shqiptar Mediat i ka blere te gjitha Edi Rama

Home » Aktualitet » Te dashur Shqiptar Mediat i ka blere te gjitha Edi Rama

By arberia on September 12, 2018. No Comments

Ja arsyeja e vertet pse u hoqen valet dhe pse u shiten dekodera shqiptareve sepse fitimet shkojne dhe deri te kupola e qeverise

Shperndajeni kete postim ta kuptojne te gjith Shqiptaret se Mediat i ka blere te gjitha Edi Rama

Leave a Reply