Un nuk i besoj Parlamentit te Qelbesirave Se Aty shumica jan Antishqiptare

Un nuk i Besoj ,?
..
Un nuk i besoj Parlamentit te Qelbesirave
Se Aty shumica jan Antishqiptare
Un nuk i besoj parlamentit te ndyresirave
Se aty shumica jan tradhetare
Se aty nuk flitet per hallet Tona
Aty flitet vec per Ata”
Se aty nuk flitet per Komb e Atdhe ,
Aty flitet vec per Mersele.
Se aty askush su ngrit te mbaj fjalim per Shqiperi
Aty seicili u ngrit per interesat e Tij.
Mos ngurroni popull qe keta pushta ti votoni .
Se me djersen tuaj ata po i pasuroni.
Dhe aspak mos ju duket cudi ,
Se hajdutet e Kombit do bejne Veting e do arrestojne Bari.
Un nuk i besoj Parlamentit te Qelbesirave,
Se Aty nuk vjen era Shqiperi.
..
Kujtim Cekani.