Vajza e vogel jetime qe pasi ishte perdhunuar dhe dhunuar barbarisht nga Rexhep Rraja vajti ne policin đź‘®e shtetit per te bere denoncimin. Nuk e dinte se Policia Shtetit ne fakt jane Mercenare Te Taulantit!

SHPERNDAJENI te gjithe kjo eshte vajza e dhunuar dhe perdhunuar nga djali i Deputetit
Vajza e vogel jetime qe pasi ishte perdhunuar dhe dhunuar barbarisht nga Rexhep Rraja vajti ne policin 👮e shtetit per te bere denoncimin.
Nuk e dinte se Policia Shtetit ne fakt jane Mercenare Te Taulantit!
Aty ne prani te oficereve te policise futet Rexhep Rraja me Taulant Ballen dhe nxjerrin nga komisariati vajzen qe te mos bente denoncimin dhe me pas e futen ne limuzinen e tyre, ku me gjasa kercenimet/rrahja ka vazhduar ne drejtim te vajzes jetime.
Nese kjo do te kishte ndodhur ne Ruanda sot nuk do te kishte qeveri aty pasi njerezit do te kishin hequr zvarre nga zyrat te ngjashmit e Taulantit.
Kjo ngjarje na tregon se ka rene shteti/Kushtetuta dhe eshte ngritur banditizmi i pushtetareve!
Ky postim eshte bere nga Juxhin Cela ish nenkryetar i FRESHIT