13 vjeçari i prek të gjithë me mesazhin dërguar Ramës: S’duroj dot lotët e nënës… i thot edhe xhaxhi Edi. Ky kryeminister esht i biri djallit .

13 vjeçari i prek të gjithë me mesazhin dërguar Ramës: S’duroj dot lotët e nënës… i thot edhe xhaxhi Edi. Ky kryeminister esht i biri djallit .

Kryeministri i vendit, Edi Rama ka marrë një koment në Facebook nga një 13-vjeçar, i cili i tregon historinë e nënës së tij që ende nuk ka gjetur punë. Ai thotë se është gati të braktisë shkollën për të gjetur punë, vetëm që nëna e tij të mos ketë më lot në sy, pasi zyra e punës nuk po u zgjidh problemin e tyre.“Mirëdita Xhaxhi Edi! Jam Amiri, 13 vjeë dhe jam në klasen e 8-te. Jam djali i Valbona Xhikës para shkruesja që kërkonte të punësohej,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Kam menduar që ta braktis shkollën me gjithë dëshirën e madhe që kisha për ta vazhduar, por jam më i madhi i fëmijëve dhe mendoj të dal e të shes ctë mundem për ti përkrah të familjes. Nuk e duroj dot më gjendjen ekonomike të familjes time.Nuk duroj dot më lotët e nënës time tek kthehet e pashpresë nga zyra e punësimit. ju lutem me ndimoni duke zbutur gjendjen e familjes time që dhe un si gjith fëmijët e tjerë të arsimohem”, shkruan A.Pellumbi.