Jam kercenuar te mos e tranmetoj intervisten me Xhisielen Eni Vasili Dhe pasi Eni nuk e hengri presionin ne betej u hodh ushtari Fevziu per te manipuluar Opinionin Publik 😡

Home » Aktualitet » Jam kercenuar te mos e tranmetoj intervisten me Xhisielen Eni Vasili Dhe pasi Eni nuk e hengri presionin ne betej u hodh ushtari Fevziu per te manipuluar Opinionin Publik 😡

By arberia on October 2, 2018. No Comments

Jam kercenuar te mos e tranmetoj intervisten me Xhisielen

Eni Vasili

Dhe pasi Eni nuk e hengri presionin ne betej u hodh ushtari Fevziu per te manipuluar Opinionin Publik 😡

Leave a Reply