LEKË CURRI:LEZHA NUK KA NEVOJË PËR TITULLARË QË JANË PINJOLLË TË POLICISË FAMËKEQE TË ISH-SUGURIMIT. AJO MERITON BIJTË E SAJ, QË SHQUHEN PËR FISNIKËRI DHE NDERSHMËRI SIQ ËSH5Ē EDUART NDOCAJ.

LEKË CURRI:LEZHA NUK KA NEVOJË PËR TITULLARË QË JANË PINJOLLË TË POLICISË FAMËKEQE TË ISH-SUGURIMIT. AJO MERITON BIJTË E SAJ, QË SHQUHEN PËR FISNIKËRI DHE NDERSHMËRI

    

LEZHES i duhet nje Administrator profesionist i provuar e kane nje te tille, kte pozicjon mund ta beje dhe nje biznesmen i sukses’shem, por asnjehere ay Popull nuk ka nevoje per Titullare, Pinjolle te Policise Fame-keqe te ish sigurimit gjoja te Shtetit, por qe ishin dhe spiunonin pa nderprerje Popullin e Pafajshem per Agjitacjon e propogande te cilet thonin: se Buka eshte cilesisht e dobet, kur ne te vertet ishte, spiunonin per ti denuar politikisht fshatare qe se kishin takuar kurre Mao Ce Dunin dhe mund te mos ja kishin degjuar as Emrin vetem e vetem se ne dasem tek bashkefshatari i tyre nuk ngriheshin ne kembe me mbajte zi per Kryetarin Mao