Mashtruesi Ben Blushi Pse nuk flet sot kunder Taulantit , Rames apo perdhunuesve , pse nuk flet sot kunder krimit ,

Home » Aktualitet » Mashtruesi Ben Blushi Pse nuk flet sot kunder Taulantit , Rames apo perdhunuesve , pse nuk flet sot kunder krimit ,

By arberia on October 1, 2018. No Comments


Zoti Blushi ku jeni pse nuk reagoni sot sepse dikur betoheshit se do ishit ne krah te njerzve te varfer dhe kunder krimit

Pse nuk flet sot kunder Taulantit , Rames apo perdhunuesve , pse nuk flet sot kunder krimit , pse sot nuk flet kunder basteve por u ben reklame , pse nuk flet per varferine , pse nuk flet per drogen , pse nuk flet per ikjet e shqiptarve ne menyre masive , pse nuk flet per abuzimet e korrupsionin , pse nuk flet per lidhjet e politikes me vjedhjet me te medha pse nuk flisni per kullat apo SEPSE TI JE NJERI PREJ TYRE KRIMINEL E HAJDUT

Te lutem shperndaje nese e lexove

Leave a Reply