Nga Eduart Ndocaj: Pafytyrësia ordinere e mashtruesve të “rilindjes” s’paska fund. Hajduti Ndreu, që bërtet “kapeni hajdutin” Frrokaj. Lezhianët i njohin mirë bëmat e këtyre të dyve

Nga Eduart Ndocaj: Pafytyrësia ordinere e mashtruesve të “rilindjes” s’paska fund. Hajduti Ndreu, që bërtet “kapeni hajdutin” Frrokaj. Lezhianët i njohin mirë bëmat e këtyre të dyve

Mashtruesi ordiner dhe hajduti i “rilindjes” Pjerin Ndreu, ka 6 vite në qeveri dhe asnjë investim nuk ia solli Lezhës, Torovicës, Zadrimës, Kolshit, Shënkollit, Zejmenit e shumë fshatrave të tjerë që janë si në mesjetë në Lezhë . Tani, ai bërte,t se bashkia s’punon, fle gjumë, vjedh e mashtron, pafytyrësua ordinere e tij s’ka fund. Shpresoj, që këtij mashtrimi dhe tallje që ky palo deputet i Lezhës që favorizon dhe administron krimin dhe hajdutët e rilindjes, qytetarët e Lezhës të mund ti japin përgjigjen e merituar duke e përzënë me një votim masiv kundër, së bashku me hajudtët e PD-së që kanë marrë peng Lezhën dhe ekonominë e qytetarëve lezhianë. Pjerini, gjoja mërzitet për Lezhën, po asnjë fjalë se flet në parlament për Lezhën, asnjë investim në 5 vite nuk e solli në Lezhë, asnjë qytetar s’e ndihmoi në raste fatkeqësie apo probleme shëndetësore. Përvec se mbushi Lezhën me hashash, drogë e kriminalitet nën protektoriatin e tij, sic e ka bërë kur ishte drejtor policie, kohë kur bandat kishin pushtuar Lezhën. Sali Berisha, e ka perfifrazuar më së miri duke e konsideruar ndër rastet unike në botë, ku Pjerini është edhe polic edhe bandit.
Të dashur lezhianë mos i votoni më këto hajdutë politikë të PD apo PS, që kanë 28 vite që ju vjedhin, ju mashtrojnë dhe ju vrasin të ardhmen e fëmijëve tuaj, duke mbjelllur vec kriminalitet dhe pabarazi.
VOTONI EDUART NDOCAJ PËR LEZHEËN 2019, QË TI JAP MBI 100 MILION EURO INVESTIME NGA EUROPA PËR 4 VITE.