OPINION NGA PASHKE PERNDRECA: LEZHA MERITON TË DREJTOHET NGA EDUART NDOCAJ, I CILI ËSHTË DJALË FISNIK I NJË DERE DHE OXHAKU QË GJITHNJË KA NGRITUR NË PIEDESTAL VLERAT MORALE TË SHOQËRISË

EDUART NDOCAJN E NJOF BREZ PAS BREZI. ME ZGJUARSINË DHE NDERSHMËRINË QË I KARAKTERIZON, JANË SHUMË NDIKUES NË SHOQËRI DHE GJITHNJË KANË QENË FAMILJE SUPERIORE NË VENDIN  E LINDJES  DHE NË VENDIN KU JETOJNË E PUNOJNË.

GJYSHI I TIJ KA QENË KRYEPLAK DHE KËTË POZITË E KA PATUR EDHE BABA I I TIJ.
ME PLOT BINDJE JU THEM SE KANDIDAT MË TË MIRË NUK MUND TË KETË LEZHA, PASI EDUARTI GËZON SHUMË CILËSI POZITIVE, TË CILAT I TRASHËGON SI VIRTYTE GJENETIKE NGA TË PARËT E TIJ.

GJYSHI I TIJ NË KOHËN E CLIRIMIT KA SHPETUAR BURRA PARA PUSHKATIMIT VEÇ ME NJË FJALË.
-E PYETEN KU ËSHTË TRADHËTARI I PARTISË E I POPULLIT DHE RRESHTOHU EDHE TI I LIDHUR ME KËTA BURRA E NË MOS TREGOFSHI DO T’U VRASIM TE GJITHËVE …!
GJYSHI I TIJ U PËRGJIGJ: – TRADHËTARI QË KERKONI JU KA GRUAN SHTATËZANË GJASHTË -SHTATË MUAJSHE.
-PO TË IA KISHTE PËRDHUNUAR KUSH NGA NE, NA KISHTE VRA ÇDO NJËRIN, PRANDAJ E DI GRUAJA E TIJ KU ËSHTE, SE PSE NUK E GJENI JU, AI ME GRUAN E TIJ KA FJETË VETË.
KOMUNISTËT, SI TË DHJERË I ZGJIDHEN TË GJITHË ‼️

KJO ËSHTË VEÇ NJË PRESJE NGA HISTORIA E GJYSHIT TË TIJ ‼️ KA PAS MEND SA PAK KUSH NË ATË KOHË.

ME EDUART NDOCAJN NUK MUND TE KAPET KUSH KOLLAJ, AI ËSHTË BIR DHE NIP I FAMILJES SË MIRË E TË MENÇUR.

PRANDAJ, LEZHA MERITON TË DREJTOHET NGA EDUART NDOCAJ, I CILI ËSHTË DJALË FISNIK I NJË DERE DHE OXHAKU QË GJITHNJË KA NGRITUR NË PIEDESTAL VLERAT MORALE TË SHOQËRISË.