EDUART NDOCAJ: PARADA E KLLOUNËVE NOSTALGJIKË TË KOMUNIZMIT DHE “PËRDHOSJA” E SHQIPONJËS

Tubimi i disa nostalgjikëve të monizmit me pankarat në duar, si dhe me portretin e dikatorit Enver Hoxha, duke shfrytëzuar sa herë ka protokoll qeveriar për festën e Çlrimit të Tiranës, të 29 nëntorit apo dhe të 5 Majit, ka sjellë dhe reagimin e politikës shqiptare, ku padyshim, vokacioni i fuqishëm i antikomunzimit dhe i opozitarizmit Eduart Ndocaj, përmes rrjeteve sociale ka bërë denoncimin e radhës, duke ironizuar paradën e kllounëve nostalgjikë të komunizmit.

Ja publikimi i plotë:

“ PËRDHOSJA E SHQIPONJËS “

Sot komunistët nuk përdorën fadromat si Erionka i Ramës para një jave, por portretin e diktatorit Hoxha. Tirana, sot u ‘zbukurua’ me pankartat e enveristëve, të cilët shfrytëzojnë ceremoni perkujtimore të dalë boje për të përdhosur FLAMURIN KOMBËTAR, i ngjyrosur në shekuj nga gjaku i derdhur për lirinë e kombit tonë.

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj