Prezantimi i platformës në një video-konferenca me gazetarë, Eduart Ndocaj: Lezha është keqmenaxhuar ndër vite, nga të gjitha palët politike. Unë do u kërkoj qytetarëve të Lezhës të jem shërbëtori i tyre…

Rezultate imazhesh për eduart ndocaj

Kreu i PBDKSH, Eduart Ndocaj, ka patur sot një ditë mjaft intesive pune, ku përmes komunikimit me gazetarë lokalë të Lezhës, ka proklamuar platformën e tij elektorale në kuadër të kandidimit për kreun e bashkisë Lezhë. Përmes kësaj konference, Ndocaj, bëri një skaner të plotë të problematikave të shumta që ka kjo bashki, të cilat përmes keqmenaxhimit ndër vite, nga të gjitha palët politike, nuk ka arritur të zgjidhë problemet imediate dhe të adresojë për qytetarët vizione të qarta zhvillimi.
Në video-komunikimin e tij, të shpërndarë në rrjetet sociale, Ndocaj, është fokusuar më së shumti në prezantimin e programit të tij politik dhe ekonomik për zhvillimin e Lezhës, duke dhënë dhe opsionet e duhuara të garantimit të financimeve për nëj sërë projektesh ambicioze, të shpalluara dhe të mirëstudiuara në funksion të përmirësmit infrastrukturor dhe të një zhvillimi të qëndrueshëm.
Për më shumë ndiqni të plotë video-konferencën e kreut të PBDKSH, Eduart Ndocaj:

Kreu i PBDKSH, Eduart Ndocaj, ka patur sot një ditë mjaft intesive pune, ku përmes komunikimit me gazetarë lokalë të Lezhës, ka proklamuar platformën e tij elektorale në kuadër të kandidimit për kreun e bashkisë Lezhë. Përmes kësaj konference, Ndocaj, bëri një skaner të plotë të problematikave të shumta që ka kjo bashki, të cilat përmes keqmenaxhimit ndër vite, nga të gjitha palët politike, nuk ka arritur të zgjidhë problemet imediate dhe të adresojë për qytetarët vizione të qarta zhvillimi.Në video-komunikimin e tij, të shpërndarë në rrjetet sociale, Ndocaj, është fokusuar më së shumti në prezantimin e programit të tij politik dhe ekonomik për zhvillimin e Lezhës, duke dhënë dhe opsionet e duhuara të garantimit të financimeve për nëj sërë projektesh ambicioze, të shpalluara dhe të mirëstudiuara në funksion të përmirësmit infrastrukturor dhe të një zhvillimi të qëndrueshëm.Për më shumë ndiqni të plotë video-konferencën e kreut të PBDKSH, Eduart Ndocaj:

Posted by Eduart Ndocaj Faqja Zyrtare on Saturday, 3 November 2018