‘Armiku’ luftohet nga brenda: Eduart Ndocaj ‘surprizon’ ndjekësit e tij me përgjigjen ironike

Në nga një përgjigjet e tij dhënë një ndjekësi në facebook, ish-deputeti ‘kaubojs’, Eduart Ndocaj ka ironizuar me të qenurit ish-parlamentar i PS, duke aluduar se ai ka vepruar me ‘strategji’ , pasi ka pranuar të jetë deputet i kësak forcee me synimin për të kuptuar se ç’ndodh brenda radhëve të saj.

Në vijimësinë e ‘argumentit’ Ndocaj ka theksuar se përbrenda kësaj partie është shumë më keq dhe më ndyrë se sa kuptohet nga jashtë, dhe unë isha atje për ti dhënë shkelmin kësaj mbeturine që po u nxin jetën shqiptarëve, do të shprehej Ndocaj në kundërpërgjigjen e dhënë në replikë me friendsat e tij.

Më pas Ndocaj ka pohuar, se nuk u bëra deputet për t@u pasuruar, por për të dhënë kontributin tim në shërbim të qytetarëve, gjë të cilën do të vazhdoj ta bëj me devotshmëri dhe në vazhdim.

Ja kundërpërgjigja epike e Ndocajt, i cili përmes ironisë shpalos qëndrimin e tij në raport me këtë forcë politike: