Avokatja më seksi shqiptare i ‘përvëlon’ të gjithë me këto FOTO

Në fotot e fundit te publikuara në Instagram, avokatja shqiptare i çmend fansat e saj.

Redona Koçi, avokatja nga Tirana është një ndër vajzat shqiptare më seksi në Instagram dhe duket se ajo di ta përdorë këtë cilësi duke e shfrytëzuar edhe për reklama të produkteve të ndryshme.

Megjithatë, ditët e fundit ajo është shfaqur me bikini të bardha në Instagram duke marrë një rekord pëlqimesh nga ndjekësit.

Më poshtë mund të shikoni disa nga fotot më shpërthyese të saj.