Këto ëndrra nuk duhet ti injoroni kurrën e kurrës

Fluturimi

Kjo ëndërr është shenjë e punës së madhe dhe edukimit. Mund të tregojë nevojë për liri. Të bën të ndërgjegjshëm për aftësitë e tua dhe mbi atë që mund të bësh.

Vdekja

Të ëndërrosh një të afërm të vdekur, apo veten pa jetë,nuk është një ëndërr e frikshme. Nëse i vdekuri në ëndërr duket i lumtur, atherë të pret diçka e bukur. Të ëndërrosh sikur dikush i gjallë do të vdesë, tregon se personi do të jetojë gjatë. Të ëndërrosh vdekjen tënde, është një ëndërr paralajmëruese, për një ndryshim të madh.

Shtatzëni

Nëse je ti ajo që je shtatzënë në ëndërr, do të përballesh me vështirësi në arritjen e objektivave. Të ëndërrosh sikur dikush tjetër është shtatzënë, paralajmëron trishtim dhe periudha të errëta.

 

Përndjekje

Nuk është një ëndërr e mirë. Për më tepër ai që ju ndjek është simboli i frikës, pasigurisë dhe problemeve që keni.