Kujdes! Nëse keni shkarkuar njërin nga këto aplikacione, fshijeni menjëherë!

Në momentin që ju keni shkarkuar këto aplikacione në telefonin tuaj mund t’iu shfaqet fjala error(Gabim).Gjithashtu ato mund të japin njoftimin që tregon se janë hequr për shkak të papajtueshmërisë me pajisjen tuaj. Është e mundur që ata ende sillen si një aplikacion që ata përfaqësojnë, si një horoskop.

Por funksionaliteti kryesor është një paketë të dhënash që përdoret për të imituar një aplikacion bankar dhe për të marrë të dhëna të përdoruesit, dhe pastaj paratë tuaja, paralajmërojnë ekspertët.

Si të mbroni veten?

ESET rekomandon çinstalimin e aplikacioneve të infektuara si:
Power Manager
Astro Plus
Master Cleaner – CPU Booster
Master Clean – Poëer Booster
Super Boost Cleaner
Super Fast Cleaner
Daily Horoscope For All Zodiac Signs
Daily Horoscope Free – Horoscope Compatibility
Phone Booster – Clean Master
Speed Cleaner – CPU Cooler
Ultra Phone Booster
Free Daily Horoscope 2019
Free Daily Horoscope Plus – Astrology Online
Phone Poëer Booster
Ultra Cleaner – Poëer Boost
Master Cleaner – CPU Booster
Daily Horoscope – Astrological Forecast
Speed Cleaner – CPU Cooler
Horoscope 2018
Meu Horóscopo
Master Clean – Power Booster
Boost Your Phone
Phone Cleaner – Booster, Optimizer
Clean Master Pro Booster 2018
Clean Master – Booster Pro
BoostFX. Android cleaner
Daily Horoscope
Personal Horoscope