Monika Kryemadhi i “përgjërohet” Arta Markut…!

Pasi deshtuan familjarisht per ta keqperdorur protesten studentore duke investuar miliona leke,pasi shantazhoi ne menyren me ordinere qe nga çizmja me 18 dhjetor 2017 ne betimin parlamentar te Arta Markut sot Monika ju drejtua me pergjerim asaj me fjali plot pathos e “besim”.

Hapur Monika e “varfer”qe populli e quan Monika Sihanuk, gruaja miliardere e ish Mbretit te Kamboxhias Sam de Norodom Sihanuk e pranon me se fundi Arta Markun jo per ndjese institucionale por per ta rishantazhuar e mikluar siç dhe e tha hapur qe te arrestoje gjithe qeverine, por mos te merret me Moniken e LSI-ne.

Burime konfidenciale konfirmojne se K/Prokurorja me gjithe “shurdherine”qe ja dikton detyra konstitucionale ka iniciuar nje hetim te gjere per projetin”Unaza e Re”,i cili thuhet se do filloje nga prishja e pallatit shumekatesh te Monika e Ilir Kryemadhit, i cili ka atrofizuar grykederdhjen e lumit Lana.