Njihuni me 10 personazhet më të ndjekur në Instagram

‘Instagram-i’ është bërë pjesë e pandashme e jetës tonë dhe ndonjëherë nuk mund ta kalojmë ditën pa postuar foto. Edhe për VIP-at ndodh e njëjtja gjë, madje gjithmonë ka pasur një “luftë” të fshehur se kush ka më shumë ndjekës e kush më pak. Nëse mendoni se këto janë gjëra të parëndësishme, e keni gabim. ‘Instagram-i’ ka arritur të kthehet në biznes dhe këtë e kanë vërtetuar vetë ato që bëjnë pjesë në listën e personave më të ndjekur.
1. Cristiano Ronaldo (148.6 milionë ndjekës)
2. Selena Gomez (144.5 milionë ndjekës)
3. Ariana Grande (139.3 milionë ndjekës)
4. Dwayne Johnson (125.0 milionë ndjekës)
5. Kim Kardashian (122.5 milionë ndjekës)
6. Kylie Jenner (121.7 milionë ndjekës)
7. Beyoncé (121.6 milionë ndjekës)
8. Taylor Swift (113.9 milionë ndjekës)
9. Neymar (107.7 milionë ndjekës)
10. Lionel Messi (103.8 milionë ndjekë