“Noizyn do ta bëj zv. Ministër …” Plas gallata e memeve pas shkarkimeve dhe emërimeve të ministrave/Foto galeri

Ndryshimet në kabinetin qeveritar, kanë nxitur faqet e njohura të humorit të shpërndajnë mjaft meme.

Më poshtë, në galerinë tonë virtuale po përcjellim disa prej materialeve më pikante që janë publikuar masivisht në rrjetet sociale.

Foto Galeri