OROSH/ Eduart Ndocaj kontribuon për Kishën e fshatit: Nuk do të kursehem për përmirësimin e kushteve në të gjitha institucionet fetare të Mirditës

Kreu i PBDKSH, Eduart Ndocaj, në urimin e tij për banorët e Oroshit të Mirditës, me rastin e festës së Krishtlindjes, ka falënderuar në mënyrë të vecantë famullitarin e kishës së Shën Lleshdrit Dom Genc Çupin, si dhe z. Gjovalin Kaçorri, i cili u bë promotori i nxitjes së iniciativës së kontributit për ti dhuruar kësa kishe gjeneratorin e ri me qëllim ndriçimin e saj.
Ndocaj, e mbyll urimin e tij, duke u premtuar mirditorëve, angazhimin dhe predispozicionin e tij të vazhdueshëm në shërbim të përmirësimit të kushteve për besimtarët mirditorë.

Theksojmë, se me kontributin personal të z.Eduart Ndocaj, u bë e mundur ndriçimi i kësaj kishe, e cila ndodhej pa energji elektrike, duke ofruar një situatë aspëk të këndshme për besimtarët katolikë të kësaj zone.

Ja urimi dhe shenimi i plote:

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj