“Pas arsimit, radhën e ka kultura”, studentët vijnë me parullën pikante për Mirela Kumbaron(Fotot)

Në ditën e katërt të protestës së studentëve, nuk kanë munguar as parullat e reja dhe pankartat nga ana e protestuesve.

Ata bëjnë thirrje për veting për pedagogët, ndërkohë që nuk mungon as ironia për ministren e Arsimit dhe atë të Kulturës. Studentët vijojnë të qëndrojnë para ministrisë me thirrje për protesta: “O ministre që s’di këndim je ministre për Arsim” thërrasin ata.

Te tjera thirrje jane: Bashkohuni me ne, jemi shume, nuk tërhiqemi!

Shihni këtë galeri fotosh.