Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve

Zbukurimet nëpër rrugët e qyteteve tona janë të parat që sjellin atmosferën e festave të dimrit, të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Disa qytete të Shqipërisë  kanë hapur dritat për festën.

Por nëpër botë gjen qytete që e kanë shkuar përtej imagjinatës, me pemë Krishtlindjesh nga më fantastiket. Poshtë mund të ndiqni disa prej tyre.

Galeria Lafayette, Paris, Francë

Pema në Taipei, Tajvan

Gubbio në Itali ka dekoruar gjithë faqen e kodrës

 Në Floridan e ngrohtë është Sandi prej rëre, në Palm Beach

Në Rio De Janeiro pema është lundruese, e ndërtuar mbi një anije mallrash

Në Lituani, pema është 27 metra e lartë dhe ka 5 kilometra me drita

Qendra Rockefeller, Nju Jork

Në kryeqytetin e Meksikës është një nga pemët më të larta në botë.