Rama “tall trapin”: “Studentë thërrisni edhe Dash Shehin dhe pini nga një gotë te sofra Tironse…”

Në fjalën e tij sfiduese ndaj studentëve, duke i ftuar çdo pesë minuta që të vijnë e ta përfillin e ta takojnë, me nerva të lëshuara, ndër të tjera duke “tallur trapin”, u kërkoi studentëve që nëse nuk duan të vijnë e ta takojnë, “le të thërrasin Dash Shehin që është aty rrotull dhe të gjejnë një lokal që të ketë një sofër tironse për tja shtruar me…”
Dukshëm kryeministri nuk e përballon dot, refuzimin e studentëve për ti takuar dhe për ta përfillur si bashkëbisedues./360grade.al