Shkon në protestë, Taulant Mukës i ndodh e papritura (VIDEO)

Ka pasur tensione në protestën e studentëve në momentin kur Taulant Muka ka kërkuar të marrë fjalën.

Duhet thënë se studentët janë të ndarë në dy grupe, një pjesë i morën megafonin Mukës, dhe pjesa tjetër ishte dakord që ai të fliste.

Të njëjtën sjellje studentët kanë pasur me Mukën dhe pak ditë më parë, në kohë kur protesta zhvillohej te Ministria e Arsimit, duke mos e lejuar ish-zëvendësministrin e arsimit që të merrte fjalën.