STUDENTET JANË E VETMJA SHPRESË. TI SHPORRIM KËTA HAJDUTË.

Nga, Eduart Ndocaj

Pjerini është fundi i “kavallit” për të gjykuar shpresën dhe të ardhmen e vendit tonë. Ky është njeriu më servil i “rilindjes” së vdekur, njeriu më i rëndomtë në këtë pushtet të korruptuar, dhe ju garantoj se është njeriu më i rëndomtë që ky pushtet i ndyrë ka sjellë në Lezhë si deputet. Asgjë më shumë, por thjeshtë një ish polic i korruptuar, i njohur për fenomenin e qindra pasaportave të vjedhura e të trafikuara. STUDENTET JANË E VETMJA SHPRESË. TI SHPORRIM KËTA HAJDUTË