Asnjë katolik në kryesinë e PD dhe sekretariantin e kësaj partie. Për më tepër që Shkodra Lezha , dy bastionet më i fuqishëm i PD në të gjithë vendin, që i ka dhënë gjithnjë shumicë deputetësh dhe bashkinë demokratëve

Zgjedhjet më të fundit në kryesinë e PD dhe në sekretariatin e kësaj partie kanë dhënë një rezultat me të vërtetë tronditës, që ka prishur të gjitha balancat fetare në parti: Asnjë katolik në kryesinë e PD dhe sekretariantin e kësaj partie. Për më tepër që Shkodra Lezha , dy bastionet më i fuqishëm i PD në të gjithë vendin, që i ka dhënë gjithnjë shumicë deputetësh dhe bashkinë demokratëve është shmangur totalisht nga përfaqësimi në kryesi dhe struktura. Izmira Ulqinaku nuk e mban dot e vetme “peshën” e përfaqësimit të Shkodrës dhe Lezhës. Turp….