FOTOLAJM/ Kënaqet duke postuar foto lakuriq? Vallë, e kemi kryeministrin të sëmurë mendorë?

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë një fotomontazh të pazakontë në faqen e tij në Instagram.
Në foton e paraqitur nga Rama, skulptura e Davidit të Mikelaxhelos paraqitet me fytyrën e kreut të qeverisë. Në fotomontazh janë vendosur pjesëtar të opozitë. Ata shfaqen të pozicionuar para skulpturës duke shkrepur një “selfie”.
Rama është shquar për pak punë, gjë që e kompenson me mashtrime dhe veprime karagjoze. Gjithashtu, jemi njohur edhe më herët me dëshirën e shefit të qeverisë për tu shfaqur lakuriq.
Megjithatë, shumëkujt, qytetar i Shqipërisë, teksa shikon këtë fotografi, i vjen në mendje pyetja: A është i sëmurë mendor ky njeri?