Ja 8 gjëra që femrat duan nga partneri i tyre

Ndoshta ju duket e pamundur që të kuptoni se çfarë realisht femrat duan nga ju! Ato janë të komplikuara dhe jo gjithmonë ajo që thonë është realisht edhe ajo që mendojnë.

1.Humorin dhe ironinë me masë; femrat pëlqejnë meshkujt që kanë sens humori.

2.Qëllime të përbashkëta dhe realizimin e tyre në çift.

3.Liri dhe pavarësi, që nuk kufizohet nga prania e një mashkulli në jetë e saj.

4.Qëndrueshmëria dhe lidhje stabël.

5.Të jeni spontan dhe t’i dilni ballë situatave të papritura në çdo fushë të jetës.

6.Puthje dhe përkëdhelje që t’i tregoni se është arsyeja juaj e dashurisë.

7.Seks fantastik.

8.T’ju bëjnë të ndiheni krenarë për të.