LEZHË/Gara për kreun e bashkisë, reagon përmes një video-komunikimi, Eduart Ndocaj: Bashkërisht, t’i japim fund me 30 qershor sistemit të hajdutëve që pasurohen me taksat dhe pronat tuaja

Eduart Ndocaj ka qenë i drejtpërdrejtë sot, teksa përmes një video-publikimi të shpërndarë në rrjetet sociale, ka akuzuar drejtuesit ndër vite të bashkisë Lezhë, të cilët, sipas “kaubojsit” janë të prirur ta trajtonë institucionin e bashkisë si një “bankomat” për përfitimet personale të tyre dhe të subjekteve politike që ata kanë përfaqësuar.
Ndocaj, gjatë këtij video-komunikimi, ka evidentuar disa nga problematikat e kësaj bashkie, të cilat më së shumti krijohen nga mungesa e vizionit të drejtuesve të saj, si dhe ka parashtruar alternativa të shumta në funksion të miradministrimit të qeverisjes vendore në Lezhë.
Gjithashtu, përmes një sinteze të shkurtër social-ekonomike, Ndocaj ka radhitur disa proritete të tijat, të cilat vijnë në formën e projekteve konkrete, duke prezantuar dhe rrugët e duhuara të financimit dhe të realizimit të tyre, pasi Lezha falë resurseve të saj jep premisa pozitivë për burimeve të aksesueshme financiare, pa qenë të varur nga qeverisja qendrore.
Ai ka apeluar bashkëqytetarët lezhianë për t’u ngritur në nivelin e vetëdijes qytetare, duke ndëshkuar me votë mentalitetin e vjedhjes së pasurive publike dhe të taksave të qytetarëve që është kultivuar gjatë këtyre 28 viteve në bashkinë e Lezhës.
Ndiqeni postimin e plotë:
BASHKIA LEZHE SHPERDOROJ OSE I KAVJEDHUR KRYETARI BASHKISE KETO TE ARDHURA.Bashkia lezhës është më fitimpruesia ne Shqiperi për kete e duan te tre partit si bankomat për sponsorizim partitë e hajdudat , Bashkia Lezhës prodhon mbi 95milion euro në 4 vite bashke me buxhetin e shtetit që i takon rreth 22milion Euro në 4 vite. JA KU JANE TE ARDHURAT PER PROGRAMIN TIM .

1)Bashkia Lezhë e falimentuar tashmë.
1000 militant më teper në bashki x 500 mijë leke te në muaj shpenzim në 4 vite
= £ 20.000.000.000 miliard lek dëm ekonomik.

2) Taksa e plazhit Tale-Shëngjin dhe Rana e Hedhur në 4 vite Bashkia Lezhë merr mbi 5.000.000 milion euro në lekë jan 6 miliard leke .

3) Taksat e biznesit lezhjan ku jan mbi 2850 biznese që paguajnë 500.000 mijë lek në vit.
1.000.000×2850 = 2.850.000.000miliard lekë për 4 vite = 11.400.000.000 miliard lekë.

4 ) Buxheti i Lezhës eshtë në 6.000.000.000 miliard lekë në vit në
4 vite jan = 24.000.000.00 miliard lekë

5) Ujësjellësi i Lezhës janë të regjistruar 25.000 familje x nga 240.000 mijë lekë në vit për 4 vite rresht = 24.000.000.000

6) Hyrjet e takses ndërtimit në 4 vite është mbi 4.000.000.000 miliard lekë.

7) Taksa e meturinave 30 mijë familie që ju nerret sistematikisht 16.000mije lekë në muaj për 12 muaj = £ 192.000 x 50.000 mije familie x 4vite £23.000.000.000miliard lekë

8 ) taksa e tregut ne 4 vite 1miliard Leke

9) donacionet e ndryeshme jan te shumta .

10) hyrjet e lejeve te ndertimit ne 4 vite jan rreth 5milion euro , rreth 6 miliard leke

SHIFRA ESHTE MARRAMENSE MIQ

TOTALE e LEKEVE QE BASHKIA KISHTE NE DISPOZICION NE 4 VITE
TOTALE LEK 119.400.000.000 miliard lek të vjetra asnjë investim i dukshem.

PREMTIMET E FRANIT Në 2015- JAN VEQ MASHTRIMET E TIJE . STOP FRANIN MOS E VOTO KETE INDIVID.
1)Ku mund të rregullohej trotuari dhe ndriçimi në fshatin Manati turp që mbështesin nje kryetare deshtak e mashtrues.
2) Rregullimi rruges Barbullojë-autostrad Manati e pakalueshme.
3) Rregullimi rruges Tresh autostrade e pakalueshme.
4) Rregullimi i rruges Spitenit e pakalueshme, rregullimi i prrojte qe rrezikon familiet e spitnit.
5) Përmbytja e fushes Spiten-Tresh-Manati,Torrovic,e Zadrim akoma nën ujë.
6) rruga e Torovicës 28-vite mashtrim po ashtu edhe Bashkia Lezhë mashtroi në 2015-tën
7) Përmbytjet e Fushes Torovicës bllokimi i kanaleve të papastruar.
8) permbytja e qytetit Lezhe ne 2 ore shi asnje investim.
9) ShkatrRimi pyllit dhe plazhit të Shëngjinit nga deti ku smerr asnje masë. 10)Zero investim në kulturen e Lezhës një pallat kulture jashtë çdo standarti.
10, papasteritia ne plazhet e shengjinit tales dhe kunes.
11, sarriti te investoje asnje ujsjelles per asnje fshat .
12, 3vite asnje grope se mbylli ne qytet e lezhes
13, asnje shkoll sarriti ta furrnizoje rregullisht me ngrohje
14, asnje investim ne arsim apo kulturen e qytetit lezhes.
15, skemi nje muze historik apo kulturir ne qytetin e Gjergj Kastriotit dhe beslidhjes 1444
16, sarriti te rikonstruktoj shtepin e Gjergj Fishtes homerit shqipetare.
17, qyteti me teper rrin ne ersire se sa me drita nga mos pagesa apo fiken qellimist mas ores 2 te nates.
18, sarriti te shtronte qofte nje rruge fsahti as ne qakull as me asfalt.
19, fshati zejmen sarriti te rregulloj nje prrua qe rrezikon familiet , dhe ujrat e zeza qe jan petmes fshatit te pa mbuluara .
20, fshati Pllane sarriti te rregulloje rrugen e varrezave te fshatit edhe pse jan 600 metra rruge.
21, asnje investim ne komunen e kallmetit ne 4 vite.
22, asnje investim ne komunen e blinishtit ku jan cdo fshat pa ujsielles .
23, asnje investim ne komunen e Balldrenit.
24, asnje investim ne komunen e Shengjinit as infrastruktur as parkime dhe asnje pasterti apo lulishte . QA DUHET NJE HAJDUD KRYTAR SI KY AKTUALI, QA DUHET NJE JABANGJI KRYTARE SI KTO DY KANDIDATET SI PJERIN MASHTRUESI E FRAN MASHTRUESI. JOOOOO MOS VOTO TE ZEZEN TANE PD E OS E LSI JOOOOO STOP….

Votoni Eduart Ndocaj, nje managjues dhe i pakorruptuar . Votoni per taksat tuaja mos te vidhen , votoni per shpresen e femive tu . Mos e shit voten se hajnat do ti vjedhin keto taksa. VOTO EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019. wwwpbdksh.al ..

BASHKIA LEZHE SHPERDOROJ OSE I KAVJEDHUR KRYETARI BASHKISE KETO TE ARDHURA.Bashkia lezhës është më fitimpruesia ne Shqiperi për kete e duan te tre partit si bankomat për sponsorizim partitë e hajdudat , Bashkia Lezhës prodhon mbi 95milion euro në 4 vite bashke me buxhetin e shtetit që i takon rreth 22milion Euro në 4 vite. JA KU JANE TE ARDHURAT PER PROGRAMIN TIM .1)Bashkia Lezhë e falimentuar tashmë.1000 militant më teper në bashki x 500 mijë leke te në muaj shpenzim në 4 vite = £ 20.000.000.000 miliard lek dëm ekonomik.2) Taksa e plazhit Tale-Shëngjin dhe Rana e Hedhur në 4 vite Bashkia Lezhë merr mbi 5.000.000 milion euro në lekë jan 6 miliard leke .3) Taksat e biznesit lezhjan ku jan mbi 2850 biznese që paguajnë 500.000 mijë lek në vit. 1.000.000×2850 = 2.850.000.000miliard lekë për 4 vite = 11.400.000.000 miliard lekë.4 ) Buxheti i Lezhës eshtë në 6.000.000.000 miliard lekë në vit në 4 vite jan = 24.000.000.00 miliard lekë 5) Ujësjellësi i Lezhës janë të regjistruar 25.000 familje x nga 240.000 mijë lekë në vit për 4 vite rresht = 24.000.000.0006) Hyrjet e takses ndërtimit në 4 vite është mbi 4.000.000.000 miliard lekë.7) Taksa e meturinave 30 mijë familie që ju nerret sistematikisht 16.000mije lekë në muaj për 12 muaj = £ 192.000 x 50.000 mije familie x 4vite £23.000.000.000miliard lekë8 ) taksa e tregut ne 4 vite 1miliard Leke9) donacionet e ndryeshme jan te shumta .10) hyrjet e lejeve te ndertimit ne 4 vite jan rreth 5milion euro , rreth 6 miliard lekeSHIFRA ESHTE MARRAMENSE MIQTOTALE e LEKEVE QE BASHKIA KISHTE NE DISPOZICION NE 4 VITETOTALE LEK 119.400.000.000 miliard lek të vjetra asnjë investim i dukshem.PREMTIMET E FRANIT Në 2015- JAN VEQ MASHTRIMET E TIJE . STOP FRANIN MOS E VOTO KETE INDIVID. 1)Ku mund të rregullohej trotuari dhe ndriçimi në fshatin Manati turp që mbështesin nje kryetare deshtak e mashtrues.2) Rregullimi rruges Barbullojë-autostrad Manati e pakalueshme.3) Rregullimi rruges Tresh autostrade e pakalueshme.4) Rregullimi i rruges Spitenit e pakalueshme, rregullimi i prrojte qe rrezikon familiet e spitnit.5) Përmbytja e fushes Spiten-Tresh-Manati,Torrovic,e Zadrim akoma nën ujë.6) rruga e Torovicës 28-vite mashtrim po ashtu edhe Bashkia Lezhë mashtroi në 2015-tën7) Përmbytjet e Fushes Torovicës bllokimi i kanaleve të papastruar.8) permbytja e qytetit Lezhe ne 2 ore shi asnje investim.9) ShkatrRimi pyllit dhe plazhit të Shëngjinit nga deti ku smerr asnje masë. 10)Zero investim në kulturen e Lezhës një pallat kulture jashtë çdo standarti.10, papasteritia ne plazhet e shengjinit tales dhe kunes.11, sarriti te investoje asnje ujsjelles per asnje fshat .12, 3vite asnje grope se mbylli ne qytet e lezhes 13, asnje shkoll sarriti ta furrnizoje rregullisht me ngrohje14, asnje investim ne arsim apo kulturen e qytetit lezhes.15, skemi nje muze historik apo kulturir ne qytetin e Gjergj Kastriotit dhe beslidhjes 144416, sarriti te rikonstruktoj shtepin e Gjergj Fishtes homerit shqipetare.17, qyteti me teper rrin ne ersire se sa me drita nga mos pagesa apo fiken qellimist mas ores 2 te nates.18, sarriti te shtronte qofte nje rruge fsahti as ne qakull as me asfalt.19, fshati zejmen sarriti te rregulloj nje prrua qe rrezikon familiet , dhe ujrat e zeza qe jan petmes fshatit te pa mbuluara . 20, fshati Pllane sarriti te rregulloje rrugen e varrezave te fshatit edhe pse jan 600 metra rruge. 21, asnje investim ne komunen e kallmetit ne 4 vite.22, asnje investim ne komunen e blinishtit ku jan cdo fshat pa ujsielles .23, asnje investim ne komunen e Balldrenit.24, asnje investim ne komunen e Shengjinit as infrastruktur as parkime dhe asnje pasterti apo lulishte . QA DUHET NJE HAJDUD KRYTAR SI KY AKTUALI, QA DUHET NJE JABANGJI KRYTARE SI KTO DY KANDIDATET SI PJERIN MASHTRUESI E FRAN MASHTRUESI. JOOOOO MOS VOTO TE ZEZEN TANE PD E OS E LSI JOOOOO STOP….Votoni Eduart Ndocaj, nje managjues dhe i pakorruptuar . Votoni per taksat tuaja mos te vidhen , votoni per shpresen e femive tu . Mos e shit voten se hajnat do ti vjedhin keto taksa. VOTO EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019. wwwpbdksh.al ..

Posted by Eduart Ndocaj Faqja Zyrtare on Sunday, 6 January 2019