Mos u bëni xhelozë por kjo shenjë horoskopi jua kalon të gjithëve në shtrat

Ndoshta keni dëgjuar për instiktet e tij joshëse dhe nuk është aspak e habitshme. Personat që i përkasin shenjës së akrepit përputhen krejtësisht me shprehjen “i pangopshëm/e pangopshme”!

Sipas “Astrologyzone”, website i astrologes së njohur Susan Miller, i cili është një nga faqet më të klikuara dhe operon në treg prej 22 vitesh, një akrep mund të humbë vetëkontrollin kur është i pakënaqur, mirëpo nëse nuk ka pasur seks për një kohë të gjatë, bëhet i tërbuar, sulmues dhe i mundimshëm.

Akrepët kanë një reputacion e të qenit pasionantë, plot epsh, dhe shumë seksualë. Akrepët përputhen më mirë seksualisht me: Demin, Luanin, Akrepin, Peshqit.