Nga, Fran Cara: 30 qershori duhet të shpëtojë lezhianët nga kapotat bolshevike! Eduart Ndocaj përfaqësuesi i modelit të punës dhe të sakrificës

E them ndershmerisht, dhe me forcen e argumentit,,,,, pa absolutisht asnje motiv personal dhe as ngjyre politike,,, se :

Kesaj here Populli Lezhjane duhet te Kualidoje trurin e vogel dhe moralin e tij, per ti shpetuar Kapotave Bolshevike majtas-djathtas,,, ketyre hajduteve e krimineleve qe e rrenuan Lezhen dhe gjithe Shqiperine ne te gjitha sferat jetike,,,,,
Ti shpetoje ketyre HAJDUTEVE qe me gjakun e popullit u kthyen ne SHEIKE!!

VOTONI…… Birin tuaj,,, njeriun e Punes dhe te Sakrifices,,,, njeriun e ndershem dhe human,,,, njeriun qe njeh sensin e familjes,,,,, njeriun Origjinal!!
Mjaft me te rekomanduar pd… ps… lsi…. Mjaft me kete KANCER 28 vjecare……

VOTONI….. EDUART NDOCAJ!!