“Policia e Shtetit”, fotoja e efektives po bën xhiron e rrjetit për këtë detaj

Kjo foto e punonjëses së policisë së shtetit po bën xhiron e rrjetit dhe ka shkaktuar mjaft reagime.

Fotoja është shkrepur nga fotografja Ivana Dervishi e cila ka fiksuar këtë efektive të Policisë së Shtetit në krye të detyrës dhe ka shkruar bashkangjitur fotos “Policia e Shtetit”.

Por ajo që bie në sy në foto janë thonjtë e gjata të efektives, të cilët nuk janë aspak etike dhe praktike për punën e saj si police.