“Tigrat dhe peshkaqenët pushtojnë qiellin”, fotot po thyejnë rrjetin

Të fluturosh rreth botës dhe të shikosh vende të reja, mbetet gjithmonë një kënaqësi.

Kompania kanadeze për t’i bërë të ndihen edhe më mirë klientët e saj ka krijuar disa versione që të lënë pa mend të modelit Embraer E190-E2, me të cilin po “pushton” qiejt”.

Kompania ka zgjedhur të pikturojë mbi këta avion tigra, peshkaqen apo dhe shqiponja. Fotot e këtyre avionëve janë bërë virale në rrjet.