Zhvillimet e fundit politike, Eduart Ndocaj bën komentin epik: Është momenti që e gjithë klasa politike e këtyre tre dekadave të dalë para drejtësisë për zullumet e bëra ndaj këtij vendi

I ftuar në emisionin satiriko-investigatv “Fiks fare”, ish-deputeti Eduart Ndocaj ka bërë një analizë të tijën mbi zhvillimet politike, duke i konsideruar “historike”, pasi sipas tij, tashmë është momenti që e gjithë klasa politike e këtyre tre dekadave të dalë para drejtësisë për zullumet e bëra ndaj këtij vendi.

Ndocaj, përmes humorit shpotitës, ka shigjetuar të gjitha krahët e politikës, duke i fajësuar për situatën ekonomike dhe sociale në të cilën ndodhet Shqipëria, ndaj dhe ka shfrytëzuar rastin të apelojë qytetarët për të votbesuar Aleancën Demokristiane si opozitën reale dhe si subjektin më përfaqësues të aspiratës së shqiptarëve për integrim.
Ndiqeni të plotë prononcimin e tij:

Fiks Fare

Eduart Ndocaj: Jam i lumtur që 50% e hajdutëve u larguan nga parlamenti!

Posted by Fiks Fare on Thursday, 21 February 2019