TELEGRAMI PËR KRYEMINISTRIN RAMA

Nga, Agron Prebibaj

Dorëheqja detyrim, zgjidhja – shpëtimi juaj

Zoti kryeminister! Po ju drejtohem në emër të idealeve tona të përbashkëta të dhjetorit “90-të, si gazetarë që nga “89-ta (e nisur me gazeten Studenti), po ju drejtohem si sekretar i medias së PDK-së për 25 vite.
Sot Shqipëria, vëndi ynë i përbashkët ndodhet në nivelin më të ulët social me humbje ndrgjegje të tulatur e rrahur nga keqqeverisja Juaj.
Shqipëria e drogës dhe korrupsionit në këto 6-vite parakaloi çdo vend të Europes e cila na dha publicitet botërorë.
Shqipëria e krimit me rekorde kriminale që nga ministra, deputetë, kryebashkiak, krimi në familje tmerri shqiptarë kjo krijesa më barbare për bashkëkombasit.
Sot vëndi ynë ndodhet në varfërinë më të paparashikuar, ndodhemi në ç’natyralitetin e njeriut, ikjen e rinisë në emigracion e burgje-hashashi, ndodhemi në pabesinë më të madhe që shtetari i bën qytetarit, akoma thelluar në të keq kur përpiqet për manipulim të proçesit demokratik.
Sot Shqipëria e ka të dekretuar nga Presidenti datën e zgjedhjeve, por ndodhemi pa opozitë në parlament, jemi në rëndesën e një plagë e cila lyp shërim.
Sot, çdo vonesë e dorëheqjes tënde vetëm sa krijon rëndesë e vetëtrazim ndaj dhe duhet të largoni menjëherë mendjen nga posti i kryeministrit, duke besuar se u përpoqe të bësh gjëra të mira për shoqërinë tonë.
Tani ka ardhur koha të ikësh pa të gjykuar shumë, je i rrethuar e mos e vono, bëj aktin civil demokratik!
Jep zgjidhjen urgjente, një detyrë krejt e Juaja këtë radhë!
Të ruajt Zoti familjen, ti me mend në kokë! Si demokristian, Agron Prebibaj.