Nga, Zef Bushati: Votoni listën e Aleancës Demokristiane për Këshillin Bashkiak të Tiranës. Përfaqësuesit tanë, qytetarë të përgjegjshëm

Te dashur miq TIRANAS !
ERALD GJOKA eshte i pari ne listen e ADK per Anetar te Keshillit Bashkiak TIRANE. Nese ju votoni nr 19 ERALD GJOKA, ai, do votoj ne Keshillin Bashkiak te TIRANES per problemet tuaja. Nese ju votoni per ERALD GJOKA, ENERIDA GJOKA, REDIAN JAUPI, etj, i ngarkoni ata me pergjegjesi per zgjidhjen e problemeve qe ju shqetesojne ju dhe Qytetaret e TIRANES. ERALD GJOKA, ENERIDA GJOKA, REDIAN JAUPI, etj. do te luten dhe do te punojne per begatin tuaj ! Zoti ju bekofte !

Fotografia e Zef Bushati