MESAZHI/ Pas një publikimi me mesazh të kodifikuar nga Pjerin Ndreu, reagon “kaubojsi”: “Polici-bandit” e ka mendjen vetëm tek varret, pasi me mëkatet e tij, sheh në ëndrra viktimat dhe përjeton makthet e tyre

Votimet e 30 qershorit për kreun e bashkisë Lezhë, duket se nuk kanë qenë thjeshtë një rivalitet në mesin e dy kandidatëve, pasi kjo shihet qartë dhe në komunikimet e ashpra dhe të kodifikuara që Ndocaj dhe Ndreu i adresojnë njëri-tjetrit, duke lënë tek ndjekësit e tyre dhe tek qytetarët lezhianë shijen e një konflikti të hapur, i cili mbartet jo nga rivaliteti, por nga mënyra se si rjedhën ngjarjet e pas datës 30 qershor, ku “kaubojsi” akuzon fuqishëm Ndreun si manipulues dhe grabitës të votave të tij.

Edhe sot, pas një publikimi të Ndreut në profilin e tij, me një mesazh të kodifikuar, adresimi i të cilit është shumëplanësh, ka reaguar menjëherë Ndocaj, i cili vazhdon me akuzat e tij të përsëritura, si dhe tërheq vëmendjen me cilësimin e Ndreut si të inkriminuar në vrasje, përdhunime, grabitje, e tj.

Për më gjatë, ja publikimi i plotë:

JA BËMAT E PJERIN NDREUT QË E DËRGOJNË NË BURG PARA KRISHTLINDJEVE.(KË KËRCENON NDREU)
Një monster e tillë mendon gjithmonë, tek vdekja, varre e vuajtjet, vrasje, vjedhe që u ka bërë njerëzve ky ne 25 vite nga “polici&bandit” në “deputet&kriminel” që akuzohet nga malësorët për vrasje, nga Berisha për vrasje e vjedhje, përdhunime, rrëmbime femrash e trafikikimin e tyre. Ja pse mendja e tij shkon vec në varre, se cdo natë i sheh në ëndrra viktimat dhe mëkatet e tij.
DUHET DREJTËSI PËR KËTO NJERëZ QË MBAJNË VETEN TË PAPREKSHËM!

Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj
Fotografia e Eduart Ndocaj