Eduart Ndocaj: Rasti “Tahiri”, shpresa e kotë për Reformën në Drejtësi

Edhe pse i fokusuar tek spektakli “Dance With Me” në krahët e bukuroshes Kejvina Kthjella, ish-deputeti “kaubojs” Eduart Ndocaj nuk resht së ndjekur zhvillimet politike, ndaj të cilave gjithnjë shfaqet kritik dhe mban qëndrimet e tij, duke ironizuar përmes një gjuhe të thjeshtë fenomenet dhe paradokset e shumta që ndoshin në realitetin shqiptar.

Së fundmi, Ndocaj ka shpotitur drejtësinë shqiptare, e cila me vendimin e saj ndaj ish-ministrit Tahiri, përvecse është bërë “gazi i botës” duke tentuar t’u hedhë hi syve ndërkombëtarëve, ka dëshmuar se e ashtuajtuara “reformë në drejëtsi” është shuma larg pritshmërive të qytetarëve, si dhe ka shumë gjasa që të ndodhë mrekullia, ku shqiptarët të kenë vërtet një sistem të pastër drejtësie.

Për këtë perceptim të krijuar na ndihmon “kaubojsi”, i cili sjell në vëmendjen e shqiptarëve diferencimin që bën sistemi në mes të qytetarëve të thjeshte dhe të politikanëve të korruptuar.

Ja cfarë shkruan Ndocaj: