“Fatmir Limaj, i vetmi lider që gjatë gjithë fushatës askënd nuk e ka sharë e as nuk e ka fyer”

Antarja e kryesisë së gruas së Nisma’s në Prishtinë Leunorë Krasniqi, përmes një statusi në profilin e saj ka thënë se lideri i NISMA’s është i vetmi që gjatë gjithë fushatës, askënd nuk e shau e askend nuk ka fyer.

Statusi i saj i plotë:

Nisma socialdemokrate, me sinqeritetin më të madh e filloi fushatën elektorale duke u takuar me qytetaret sy në sy.

Lideri i Nisma dhe njëherit kandidati për Kryeminister Fatmir Limaj ishte ai qe i priu tërë kohes së fushatës. I vetmi që askënd nuk e shau e askend nuk ka fyer.

Ishte Limaj ai i cili nuk premtoi fjalë të kota, ishte ai i cili premton vetëm gjërat e prekshme.

Si lider i fjalës, i cili punoi tërë jetën për interesa të vendit, ai ishte i hapur të ballafaqohet edhe me kundërkandidatet oponent për kryeminister, por ja se kesaj thirrjeje, asnjeri nuk iu përgjigj pozitivisht.

Projektet e nisura nga Limaj në kohë reale janë përfunduar. Andaj a nuk e meriton votën e sovranit?

Limaj gjatë fushates qdo herë thiri “mjaft përqarjeve, të bëhemi bashkë për shtetin”.

Sot mbyllja e fushatës u bë në qytetin historit të Prizrenit.

Limaj përseri u bëri thirrjeve popullit dhe kundështarëve politik “të bashkohen për të mirën e vendit, për të mirën e qytetarëve”.

Andaj qytetarë të nderuar, mos e kurse votën.

Voto 122, voto Fatmir Limaj nr 1