“Lindi Vajzë”, projekti më i ri nga Kumrije Mustafa e Besim Krasniqi

Këngëtarët e njohur të estradës njëkohësisht edhe qifti simpatik Kumrije Mustafa e Besim Krasniqi vijnë me hitin e tyre më të ri.

Projeti më i ri i qiftit në fjalë titullohet “Lindi Vajzë”.

Kumrije Mustafa e Besim Krasniqi

Tekstin dhe melodinë e këngës “Lindi Vajzë” e ka bërë Kreshnik Avdiu, ndërsa videoklipi është bërë nga ” Studio – Ariani”

Kujtojmë që ky nuk është projekti i parë i çiftit. Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi kanë publikuar edhe disa projekte më parë, si: “Ëndrra e gruas”, “Dashnia me fore”, “Nusja e sotit”, “Kanagjegji” etj.