Home » Entries posted by arberia (Page 3)

Deklarata e fortë e Emiljano Nuhut: Kam prova të reja që implikojnë Ballën dhe zyrtarët e tjerë socialistë

Deklarata e fortë e Emiljano Nuhut: Kam prova të reja që implikojnë Ballën dhe zyrtarët e tjerë socialistë

Deklarata e fortë e Emiljano Nuhut: Kam prova të reja që implikojnë Ballën dhe zyrtarët e tjerë socialistë     Ish-oficeri i policisë Emiljano Nuhu është shprehur në emisionin “Të Paekospozuarit” në “News 24” se, ka prova që vërtetojnë versionin e tij se është kërcënuar me armë zjarri në prani…

Nga Eduart Ndocaj: Fran Frrokaj, Kryetari që kontribuoi në rënien e Bashkisë Lezhë

Nga Eduart Ndocaj: Fran Frrokaj, Kryetari që kontribuoi në rënien e Bashkisë Lezhë

Nga Eduart Ndocaj: Fran Frrokaj, Kryetari që kontribuoi në rënien e Bashkisë Lezhë.      Para 3 vitesh Lezha renditej Lezha renditej e dyta, pas Tiranës ,sa i takon nivelit të shpenzimeve mujore, dhe mbante një kuotë mbi mesataren e vendit . Me ardhjen e Partisë Demokratike në krye të saj…

Prokurorët që shërbejnë në rrethe të ndryshme të vendit, posedojnë një pasuri po aq paradoksale dhe të dyshimtë sa edhe gjyqtarët.

Prokurorët që shërbejnë në rrethe të ndryshme të vendit, posedojnë një pasuri po aq paradoksale dhe të dyshimtë sa edhe gjyqtarët.

Shqipëri Prokurorët që shërbejnë në rrethe të ndryshme të vendit, posedojnë një pasuri po aq paradoksale dhe të dyshimtë sa edhe gjyqtarët. Ndonëse me pagë të barabartë, njerëzit e akuzës në Tiranë rezultojnë më të pasur dhe me më shumë burime të ardhurash se sa prokurorët e rretheve. Por, edhe…

GENOCIDI KOMUNIST NË MALËSINË E GJAKOVËS Bashkia Tropojë kujton qëndresën antikomuniste në krahinën e Nikaj-Merturit

GENOCIDI KOMUNIST NË MALËSINË E GJAKOVËS Bashkia Tropojë kujton qëndresën antikomuniste në krahinën e Nikaj-Merturit

9GENOCIDI KOMUNIST NË MALËSINË E GJAKOVËS Bashkia Tropojë kujton qëndresën antikomuniste në krahinën e Nikaj-Merturit Kryebashkiaku Dushaj: Kujtesa e përvitshme në secilën njësi administrative Deputeti Çelaj: U goditen familjet e mëdha Gjin Gjoli: Nderim përpara veprës së martirëve për liri Nga: Agron Prebibaj Zoti kur krijoi këto male përmbi Drin,…