Home » Entries posted by arberia (Page 34)

PROGRAMI PER NJE QEVERISIE DINITOZE PER LEZHEN Ky esht nje program per LEZHEN . Ju lutemi na nisni edhe mendimet tuaj. VOTO EDUART NDOCAJ .

PROGRAMI PER NJE QEVERISIE DINITOZE PER LEZHEN Ky esht nje program per LEZHEN . Ju lutemi na nisni edhe mendimet tuaj. VOTO EDUART NDOCAJ .

Ky esht nje program per LEZHEN . Ju lutemi na nisni edhe mendimet tuaj. Bashkia e Lezhës do të menaxhohet së bashku me profesionistë dhe intelektualë që Lezhën nuk I mungojnë, por që ua kanë zënë vendin horrat që s’do kenë akses në asnjë zyrë bashkie. Dhe fondet do menaxhohen…

Bashkia Lezhes tashme nje parazit per lezhjanet ku spikat paaftesia totale , mashtrimi per rrugen e Shengjinit qe do rikonstruktohet dhe me qellim per te shmangur edhe trafikun.

Bashkia Lezhes tashme nje parazit per lezhjanet ku spikat paaftesia totale , mashtrimi per rrugen e Shengjinit qe do rikonstruktohet dhe me qellim per te shmangur edhe trafikun.

Bashkia Lezhes tashme nje parazit per lezhjanet ku spikat paaftesia totale , mashtrimi per rrugen e Shengjinit qe do rikonstruktohet dhe me qellim per te shmangur edhe trafikun.m0 Ne nje distance mjaft te shkurter jane angazhuar 200 polic me shmang trafikun, por ne kete situate kjo eshte e pamundur, pasi…

PSE E FITON EDUART NDOCAJ BASHKINË LEZHË

PSE E FITON EDUART NDOCAJ BASHKINË LEZHË

PSE E FITON EDUART NDOCAJ BASHKINË LEZHË Ndocaj, kritiku i atyre çfarë duhet kritikuar Ardhja e Eduart Ndocaj në politikë sëpari kemi njeriun ambicioz, kurse futja në listat e PS-së nga Rama kishte qëllimin e çvatjes së një biznesmeni për të fituar me çdo kusht pushtetin. Eduart Ndocaj i rreshtuar…

PROJEKTI NDOCAJ PER LEZHEN 2019 PROJEKTI PER 2 GARAZHE MAKINASH NE LEZHES, NGA BASHKIA E ARDHSHME LEZHËS 2019 ME KRYETAR EDUART NDOCAJ.

PROJEKTI NDOCAJ PER LEZHEN 2019  PROJEKTI PER 2 GARAZHE MAKINASH NE LEZHES, NGA BASHKIA E ARDHSHME LEZHËS 2019 ME KRYETAR EDUART NDOCAJ.

PROJEKTI NDOCAJ PER LEZHEN 2019 PROJEKTI PER 2 GARAZHE MAKINASH NE LEZHES, NGA BASHKIA E ARDHSHME LEZHËS 2019 ME KRYETAR EDUART NDOCAJ. (Për ndertime parkingjeve nentoksore). Do mundesohet ndertimi i dy garazheve nëntoksor tre-katësh me kapacitet 1000 mij vende për automjete. Forma e ndertimit Me donator ose me investitor ku…

EDUART NDOCAJ EMROHES SENATOR NGA AKADEMIA NORMAN E PRANUAR NGA LIGJI I SHTETIT TË FLORIDËS U.S.A. DHE TË REPUBLIKËS SË GAMBISË ARSYE, LETRA, HUMANITETE DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT NË BOTË

EDUART NDOCAJ EMROHES SENATOR NGA AKADEMIA NORMAN E PRANUAR NGA LIGJI I SHTETIT TË FLORIDËS U.S.A. DHE TË REPUBLIKËS SË GAMBISË ARSYE, LETRA, HUMANITETE DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT NË BOTË

AKADEMIA NORMAN E PRANUAR NGA LIGJI I SHTETIT TË FLORIDËS U.S.A. DHE TË REPUBLIKËS SË GAMBISË ARSYE, LETRA, HUMANITETE DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT NË BOTË Akademia Normane është një shoqatë jofitimprurëse e inkorporuar në shtetin e Floridës U.S.A., që vepron në Itali në përputhje të plotë me…

1 32 33 34