Home » Archives by category » Aktualitet (Page 3)

EMRAT e 22 grave deputete të PS që kanë braktisur Xhisielën për të mbrojtur Rexhep Rrajën

EMRAT e 22 grave deputete të PS që kanë braktisur Xhisielën për të mbrojtur Rexhep Rrajën

EMRAT e 22 grave deputete tĂ« PS qĂ« kanĂ« braktisur XhisielĂ«n pĂ«r tĂ« mbrojtur Rexhep RrajĂ«n Kur vjen puna pĂ«r tĂ« kĂ«rkuar mĂ« shumĂ« kuota nĂ« Kuvend, ato janĂ« tĂ« parat qĂ« reagojnĂ«, por kur duhet tĂ« mbrojnĂ« njĂ« vajzĂ« tĂ« re, bijĂ« dhe motĂ«r, gratĂ« e politikĂ«s heshtin. Deputetet…

Prokurorët që shërbejnë në rrethe të ndryshme të vendit, posedojnë një pasuri po aq paradoksale dhe të dyshimtë sa edhe gjyqtarët.

Prokurorët që shërbejnë në rrethe të ndryshme të vendit, posedojnë një pasuri po aq paradoksale dhe të dyshimtë sa edhe gjyqtarët.

ShqipĂ«ri ProkurorĂ«t qĂ« shĂ«rbejnĂ« nĂ« rrethe tĂ« ndryshme tĂ« vendit, posedojnĂ« njĂ« pasuri po aq paradoksale dhe tĂ« dyshimtĂ« sa edhe gjyqtarĂ«t. NdonĂ«se me pagĂ« tĂ« barabartĂ«, njerĂ«zit e akuzĂ«s nĂ« TiranĂ« rezultojnĂ« mĂ« tĂ« pasur dhe me mĂ« shumĂ« burime tĂ« ardhurash se sa prokurorĂ«t e rretheve. Por, edhe…

GENOCIDI KOMUNIST NË MALËSINË E GJAKOVËS Bashkia TropojĂ« kujton qĂ«ndresĂ«n antikomuniste nĂ« krahinĂ«n e Nikaj-Merturit

GENOCIDI KOMUNIST NË MALËSINË E GJAKOVËS Bashkia TropojĂ« kujton qĂ«ndresĂ«n antikomuniste nĂ« krahinĂ«n e Nikaj-Merturit

9GENOCIDI KOMUNIST NË MALËSINË E GJAKOVËS Bashkia TropojĂ« kujton qĂ«ndresĂ«n antikomuniste nĂ« krahinĂ«n e Nikaj-Merturit Kryebashkiaku Dushaj: Kujtesa e pĂ«rvitshme nĂ« secilĂ«n njĂ«si administrative Deputeti Çelaj: U goditen familjet e mĂ«dha Gjin Gjoli: Nderim pĂ«rpara veprĂ«s sĂ« martirĂ«ve pĂ«r liri Nga: Agron Prebibaj Zoti kur krijoi kĂ«to male pĂ«rmbi Drin,…

A ka moral politika per ti kthyer dinjitetin Shqiperisë

A ka moral politika per ti kthyer dinjitetin Shqiperisë

A ka moral politika per ti kthyer dinjitetin ShqiperisĂ« NĂ« se ka moral kjo politike le tĂ« na i shprehĂ«, por nĂ« asnjĂ« mĂ«nyrĂ« nuk duhet tĂ« lejojmĂ« qĂ« kjo politikĂ« tĂ« dalĂ« jashtĂ« kontrollit nĂ« se duam qe ti kthejmĂ« dinjitetin ShqipĂ«risĂ«. FatkeqĂ«sisht po pĂ«rballemi me njĂ« moral politik-etik…

RXhepi nĂ« qeli, Rrahmani nĂ« parlament, Rama po harton “platformĂ«n”: “Rexhepi qĂ« duam.al”

RXhepi nĂ« qeli, Rrahmani nĂ« parlament, Rama po harton “platformĂ«n”: “Rexhepi qĂ« duam.al”

Xhepi nĂ« qeli, Rrahmani nĂ« parlament, Rama po harton “platformĂ«n”: “Rexhepi qĂ« duam.al” Pas 48 orĂ«sh, ju bĂ«jmĂ« apel, tĂ« shkoni tek Gjykata e Apelit dhe tĂ« shikoni, se si do lirohet Rexhepi i “rilindjes”, duke e pritur tek porta makina luksoze e çeta banditĂ«sh, siç ka ndodhur, me tĂ«…