Home » Archives by category » Denonco

Lidhja e shoqatave Shqipetare ne Itali duhet ti perfaqesoje te gjitha ose perndryshe nuk eshte e ligjshme dhe nuk duhet te mbaje kete emer.

Lidhja e shoqatave Shqipetare ne Itali duhet ti perfaqesoje te gjitha ose perndryshe nuk eshte e ligjshme dhe nuk duhet te mbaje kete emer.

nga; Paulin Kolndreu Lidhja e shoqatave te perzgjedhura ne Itali po perdoret si levizje e majte politike. Edhe ato pak shoqata te antaresuara ne kete levizje duhet te rrespektojn statusin e leshuar nga autoritetet Italiane spese jan vullnetare dhe duhet te funksionojn vetem brenda neneve te percaktuara.cdo anashkalim apo shkelje…

Reagim: Pllaka me nënshkrimin e Sulltanit në Kalanë e Lezhës është përdhosje e Qëndresës së shqiptarëve ndër shekuj. Ministra e Kulturës të jap dorëheqje e të kërkojë të falur shqiptarëve

Reagim: Pllaka me nënshkrimin e Sulltanit në Kalanë e Lezhës është përdhosje e Qëndresës së shqiptarëve ndër shekuj. Ministra e Kulturës të jap dorëheqje e të kërkojë të falur shqiptarëve

Ndoshta shumë herë miqtë, shokët e kolegët më qortojnë se jam i ashpër në reagimet e mia. Po më thoni si mund të jem i butë në reagimin tim, kur mësojë se nënshkrimi i Sulltanit është vendosur në Kalanë e Lezhës? Si mund të jem i butë vëllezër shqiptar ku…

Skandali i radhës lidhur me korrupsionin është prova e fundit për Shtetin e së Drejtës

Skandali i radhës lidhur me korrupsionin është prova e fundit për Shtetin e së Drejtës

Skandali i radhës i korrupsionit, ose abuzimit me pushtetin për përfitime personale, që për nga përmasat është i frikshëm, është prova e fundit për funksionimin e Shtetit e së Drejtës. Shqipëria vazhdon të jetë objekt të skandaleve të njëpasnjëshme, që cenojnë rëndë institucionet e vendit, shkatërrojnë demokracinë e dhunojnë po…

Nard Ndoka:Komisioneret e PS, PD e LSI ne bashkepunim me njeri-tjetrin shkaterruan procesin, humben besimin tone, tjetersuan vullnetin e qytetarve dhe manipuluan rezultatin final per keshillat bashkiak.

Nard Ndoka:Komisioneret e PS, PD e LSI ne bashkepunim me njeri-tjetrin shkaterruan procesin, humben besimin tone, tjetersuan vullnetin e qytetarve dhe manipuluan rezultatin final per keshillat bashkiak.

Tashme kemi nje rezultat per zgjedhjet lokale per Partine Demokristiane, PDK: Kemi marre ne te gjithe vendin 20.285 vota, duke u perfaqesuar me 24 keshilltare bashkiake ne disa Bashki te vendit. Ne Qarkun e Shkodres perfaqesohemi me 5 keshilltare, ne Qarkun e Vlores me 4 keshilltare, ne Qarkun e Lezhes…

1 2 3 4