Home » Archives by category » Kronike (Page 3)

DEMOKRISTIANI Z. KOLË GJOKA,. FRYMËZIM PËR DEMOKRACINË TONË

DEMOKRISTIANI Z. KOLË GJOKA,. FRYMËZIM PËR DEMOKRACINË TONË

DEMOKRISTIANI Z. KOLË GJOKA,. FRYMËZIM PËR DEMOKRACINË TONË Nga Agron Prebibaj Çdo komb identifikohet dhe lartësohet ndepërmjet personaliteteve të cilët arrijnë të kapërcejnë kufijtë e vendit të vet për t’u bërë të dobishëm edhe për kombet e tjera. Normalisht se jo të gjithë shëndërrohen në personalitete botërore si Gj. Kastrioti…

ME EDI RAMËN NUK KA SHPRESË! Teksti i plotë i konferencës për shtyp:

ME EDI RAMËN NUK KA SHPRESË! Teksti i plotë i konferencës për shtyp:

ME EDI RAMËN NUK KA SHPRESË! Teksti i plotë i konferencës për shtyp: “Përshëndetje, Shpreh shqetësimin e thellë për diletantizmin, elektoralizmin që ka dëshmuar qeveria në përzgjedhjen e projekteve për Samitin e Vjenës. Duke përshëndetur këtë Samit si një ngjarje historike tjetër dhe vërtetë, ta quajmë procesi apo nisma e…

Poshtërsia e qeverisë dhe përgjumësia e opozitës.

Poshtërsia e qeverisë dhe përgjumësia e opozitës.

Poshtërsia e qeverisë dhe përgjumësia e opozitës. Drejtoria Rajonale e Arsimit Tiranë u kërkon drejtorëve të shkollave të paraqesin listat dhe bindjet politike të mësuesve. Opozita, PD (partia ime), reagon thatë duke u treguar qytetarëve se kjo është qeveria “Rama” dhe kaq – a thua se ky fenomen nuk ka…

Indrit Vokshi;Armiqtë e Shëngjinit

Indrit Vokshi;Armiqtë e Shëngjinit

Armiqtë e Shëngjinit Ka ditë që Shëngjinit i ndërpritet enegjia elektrike herë pas here. Sot u ndërpre disa herë dhe kjo dha efekte tek pompat e ujit të një kompleksi ku janë rreth 150 apartartamente me pushues. Disa orë pa ujë. Kryeministri që mburret se ka mbledhur 100 miliardë lekë…

Eduart Ndocaj: Kancelares Angela Merkel kritikon qeverin Rama për këtë situataten azil kerkues të shumët gjatë kohes së fundit

Eduart Ndocaj: Kancelares Angela Merkel kritikon qeverin Rama për këtë situataten  azil kerkues të shumët gjatë kohes së fundit

Live në fjalimin e . Ku po flet për problemin e azil kerkues të shumët gjatë kohes së fundit. Dhe kritikon qeverin Rama për këtë situataten  ku thot se një qeveri qe kerkon te aderoje ne BE nuk mund te këtë kete problem. Dhe fai bjen në ministrin e Mirqenjes sociale…