Home » Archives by category » Kryesore (Page 173)

Pse Gazeta Arberia?

Pse Gazeta Arberia?

Te dashur miq, lexues dhe bashkeqytetare shtypi shqiptare ka me shume se 20 vjet qe eshte marr peng nga politika dhe qe perfaqesohet vetem nga tellallet e saj. Eshte thuajse e pamundur te gjesh sot zerin e se vertetes ne median shqiptare dhe eshte krejtesisht e pamundur te gjesh nje…

Fyle provokon Shqipërinë, kërkon futjen në Jugosllavinë e Re nën udhëheqjen e Serbisë!

Fyle provokon Shqipërinë, kërkon futjen në Jugosllavinë e Re nën udhëheqjen e Serbisë!

Fantazma e ish-Jugosllavisë së Sllobodan Millosheviçit, vijon të serviret në forma dhe trajta të kamufluara si rrugëzgjidhje për bashkëpunimin dhe stabilitetin në rajon. Ende pa u mbyllur plagët e shpërbërjes së Jugosllavisë famëkeqe, disa zyrtarë të Brukselit vijojnë t’i fryjnë rikthimit të Jugosllavisë së re me qendër në Serbi. Pasi…

Panariti kërkon mbështetjen Francës për marrjen e statusit

Panariti kërkon mbështetjen Francës për marrjen e statusit

Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe i Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti, gjatë vizitës zyrtare në Francë është takuar me ministrin francez për Çështjet Europiane, Thierry Repentin. Gjatë takimit të dy ministrat folën për statusin kandidat në BE për Shqipërinë, ku ministri Panariti i kërkoi ministrit francez mbështetjen e Francës…

1 171 172 173