Home » Archives by category » Kryesore (Page 2)

Premtimet e pa mbajtura të Kryetarit të Bashkisë Dibër për Sllovë, Vleshë e Shumbat

Premtimet e pa mbajtura të Kryetarit të Bashkisë Dibër për Sllovë, Vleshë e Shumbat

Kandidatura e Muharrem Ramës erdhi në një situatë favorizuese për të pas skandalit të montuar kundër Shukriut e po ashtu edhe si pasojë të kandidaturës së gabuar të Shehut nga PD-ja. Muharrem Rama u paraqit tek qytetarët dibranë si njeri i urtë, profesionistë i mirë, shërbëtor i komunitetit dhe njeri…

Propozimet e Partisë Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH) për Kodin Zgjedhor

Propozimet e Partisë Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH) për Kodin Zgjedhor

PBDKSH e konsideron antikushtetues kodit zgjedhor proporcional me lista të mbyllura, sepse transferon Sovranitetin nga qytetarët tek Kryetarët e Partive. Kodi zgjedhor aktual është i ngjashëm për të mos thëne identik me kodin italian, që përmes një sentence është cilësuar në kundërshtim me Kushtetutën. Pra, kemi dy kode identitike dhe…

Reforma zgjedhore, PD propozon sistem maxhoritar me 100 deputetë

Reforma zgjedhore, PD propozon sistem maxhoritar me 100 deputetë

Partia Demokratike nuk do të humbë kohë dhe duke filluar nga dita e hënë, në Parlament do të paraqesë kërkesën për krijimin e një komisioni ad hoc për Reformën Zgjedhore. Shqetësimet e tyre në lidhje me zhvillimin e proceseve zgjedhore në Shqipëri, demokratët do të kërkojnë t’i japin zgjidhje përmes…

Eduart Ndocaj takohet me Antonio Tajani, President i Parlamentit Europian

Eduart Ndocaj takohet me Antonio Tajani, President i Parlamentit Europian

Eduart Ndocaj ishte i ftuar nga stafi i Antonio Tajanit ne aktivitetin “Italia e l’Europa che vogliamo”, ne shqip “Italia dhe Europa qe duam”. Ne kete aktivitet ishin te ftuar e moren pjese eksponentet me te rendesishem te Grupit Parlamentar te Partive Popullore dhe eksponente te rendesishem te institucioneve lokale…