Home » Archives by category » Lifestyle » Kuriozitete

Shqiptar (PBDKSH) BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTARE , fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre , per Demokracin ne vend dhe per qeshtjen shqiptare.

Shqiptar (PBDKSH) BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTARE , fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre , per Demokracin ne vend dhe per qeshtjen shqiptare.

Në kuadër të organizimit të Kuvendit të Diasporës, të kësaj ngjarjeje me rëndësi kombëtare, Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH), fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre të çmuar në përballimin e kostos financiare me qëllim realizimin me sukses të këtij manifestimi gjithëpërfshirës! Të udhëhequr…

Cfare po ndodh me Token?

Cfare po ndodh me Token?

Ata njihen si “njerëzit Inuit” ose fisi i akullnajave dhe paraardhësit e tyre ishin të gjithë parashikues moti. Paralajmërimi i tyre për botën ka të bëjë me ndryshimin e klimës, por jo për shkak të ngrohjes globale, por për shkak të zhvendosjes së Tokës! Ata raportuan se Toka u zhvendos papritur…

Dhjetë misteret e njerëzve të parë

Dhjetë misteret e njerëzve të parë

Njerëzit janë diçka unike në planetin Tokë dhe mbetet një mister i madh mënyra se si ata evoluuan. Cilat ishin hapat e parë sipas teorisë së evolucionit? Pse evoluuam në këtë mënyrë dhe jo në një drejtim tjetër? Pse jemi të vetmet specie njerëzore të mbetura? Çfarë rrugësh të tjera…

SHBA: Më pak njerëz e përdorin Internetin e zonës së gjërë

SHBA: Më pak njerëz e përdorin Internetin e zonës së gjërë

  Gjithnjë e më tepër amerikanë po i shmangen përdorimit të Internetit shëtpiak të zonës së gjërë (broadband) për shkak të çmimit të shtrenjtë dhe po i përdorin telefonat mobilë për të hyrë online, ka treguar një hulumtim i opinionit. Sipas hulumtimit të publikuar sot nga Pew Research Center, 80%…

1 2 3 5