Home » Archives by category » Lifestyle (Page 2)

Eduart Ndocaj priti sot në ekspozitën e tij, aktorin hollivudian me famë botërore, Peter Malota. Arti përçon mesazhin e vlerave universale të paqes dhe të lirisë

Eduart Ndocaj priti sot në ekspozitën e tij, aktorin hollivudian me famë botërore, Peter Malota. Arti përçon mesazhin e vlerave universale të paqes dhe të lirisë

Eduart Ndocaj priti sot në ekspozitën e tij, aktorin hollivudian me famë botërore, Peter Malota. Arti përçon mesazhin e vlerave universale të paqes dhe të lirisë      Luajtës Video 00:00 01:12 Luajtës Video 00:00 01:39 Ish-deputeti Eduart Ndocaj, pati sot në ekspozitën e tij, të çelur para pak ditësh në…

Cfare po ndodh me Token?

Cfare po ndodh me Token?

Ata njihen si “njerëzit Inuit” ose fisi i akullnajave dhe paraardhësit e tyre ishin të gjithë parashikues moti. Paralajmërimi i tyre për botën ka të bëjë me ndryshimin e klimës, por jo për shkak të ngrohjes globale, por për shkak të zhvendosjes së Tokës! Ata raportuan se Toka u zhvendos papritur…

Duket e pabesueshme, por kjo është fantazia seksuale më e madhe femërore

Duket e pabesueshme, por kjo është fantazia seksuale më e madhe femërore

Dikur nënkuptohej, ndërkaq tani për të si duket fantazojmë…Një grup shkencëtarësh ka bërë një hulumtim të fantazive seksuale te 1.516 persona, të cilëve u është dhënë lista me 55 fantazi seksuale prej më të ndryshmeve. Kanë pasur për detyrë që çdo fantazi ta vlerësojnë sipas intensitetit, ndërkaq atë më të…

Poezi- DËBORË

Poezi- DËBORË

Bie dëborë, përtej xhamave të dyfishtë të dritares shikoj një film pa kolonë zanore. Dy shoferë kanë prangosur gomat me zinxhirë për tradhëtinë e tyre lozonjare mbi akull, dy fëmijë, ndërtojnë një burrë prej dëbore, pastaj njëri vrapon e ia ha hundën prej karote me kërcime hopthi prej lepurushi të…