Home » Archives by category » Opinione (Page 2)

Sali Berisha ka firmosur e çuar në prokurori 28 dosje krimesh të Ilir Metës-kryeministër Hajdud më 1999-2000, por asnjë nuk u hetua

Sali Berisha ka firmosur e çuar në prokurori 28 dosje krimesh të Ilir Metës-kryeministër Hajdud  më 1999-2000, por asnjë nuk u hetua

Sali Berisha ka firmosur e çuar në prokurori 28 dosje krimesh të Ilir Metës-kryeministër më 1999-2000, por asnjë nuk u hetua Prokuroria po nxjerr nga “sënduku” dosjet (RE)LIKE, i kanë kërkuar agjencitë e huaja anti-korrupsion   JA DENONCIMET, OBJEKTI DHE NUMRI FAQEVE PËR SECILIN 1. Denoncues me shkrim Sali Berisha,…

EDUART NDOCAJ, PJES NGA LIBI IM. “JETA IME;Viti 1996, ëndrra drejt Italisë bëhet realitet.

EDUART NDOCAJ, PJES NGA LIBI IM. “JETA IME;Viti 1996, ëndrra drejt Italisë bëhet realitet.

Viti 1996, ëndrra drejt Italisë bëhet realitet Ishte pikërisht viti 1996, kur vendosa të udhëtoja drejt Italisë. Ky mund të konsiderohet viti i një fillimi të ri për mua, sepse, pas këtij udhëtimi, gjithçka do të ndryshonte në jetën time, sigurisht për mirë. U nisa me një çantë lëkure në…

SALI BERISHA SHKATRROJ PRONEN PRIVATE , Ligji nr. 7501 datë 19 korrik 1991, kopje e ligjit nr.108, datë 29 gusht 1945, të dy zhvatën pronarët legjitim

SALI BERISHA SHKATRROJ PRONEN PRIVATE , Ligji nr. 7501 datë 19 korrik 1991, kopje e ligjit nr.108, datë 29 gusht 1945, të dy zhvatën pronarët legjitim

Ligji nr. 7501 datë 19 korrik 1991, kopje e ligjit nr.108, datë 29 gusht 1945, të dy zhvatën pronarët legjitim ShareTweetPinMail PS propozoi: “Toka 10 vjet në përdorim”, por PD këmbënguli: “Toka t’i falet kooperativistëve dhe fermerëve, sipas frymëve” Ligji nr. 7501, datë 19 korrik 1991, i cili gjatë 27…

NATO fuqi e botës, dha 50 milionë për Bazën e Kuçovës, qeveria jonë “pa brekë në b*th”, dhuroi 160 milionë euro për “Çekapin” e Vilmës

NATO fuqi e botës, dha 50 milionë për Bazën e Kuçovës, qeveria jonë “pa brekë në b*th”, dhuroi 160 milionë euro për “Çekapin” e Vilmës

NATO fuqi e botës, dha 50 milionë për Bazën e Kuçovës, qeveria jonë “pa brekë në b*th”, dhuroi 160 milionë euro për “Çekapin” e Vilmës Koncesionet fantazma në shëndetësi janë 500 milionë euro, ose sa 10 Baza Ushtarake të NATO-s, si e Kuçovës Me ndërtimin dhe krijimin e Bazës Ajrore…

Kondrabanda e naftës Berisha-Millosheviç, ja si funksionoi firma “Shqiponja-PD” në vitet 1993-1996

Kondrabanda e naftës Berisha-Millosheviç, ja si funksionoi firma “Shqiponja-PD” në vitet 1993-1996

Kondrabanda e naftës Berisha-Millosheviç, ja si funksionoi firma “Shqiponja-PD” në vitet 1993-1996 Postuar: 28/07/2013 – 11:20 PD dhe pushteti “Berisha” ka si aktivitet historik antishqiptar trafikun e karburanteve dhe armëve me Serbinë Nëse ka një “damkë” që nuk mund të “pastrohet” kurrë në historinë politike e qeverisëse të PD, të…

SIKUR GJITHÇKA TË ISHTE NË DUAR E MIA

SIKUR GJITHÇKA TË ISHTE NË DUAR E MIA

SIKUR GJITHÇKA TË ISHTE NË DUAR E MIA Sikur gjithçka të ishte në duart e mia Botën do e nxirrja prej errësirës e mjegullës që e ka mbështjellë Shërbëtoreve që pinë ujë udhës së shkret në thundrat kalit Mbi rrota do u ndërtoja një kështjellë Hukama e vuajtjeve mos t’u…

Familja Ndocaj (Sumaj), Atje ku Fisnikëria Lind Dhe Trashëgohet Brez Pas Brezi. (PJESA E PARE) KOLË GJOKË DEDA I MANATISË, PLAKU I BAJRAKUT TË MANATISË.

Familja Ndocaj (Sumaj), Atje ku Fisnikëria Lind Dhe Trashëgohet Brez Pas Brezi. (PJESA E PARE) KOLË GJOKË DEDA I MANATISË, PLAKU I BAJRAKUT TË MANATISË.

Familja Ndocaj (Sumaj), Atje ku Fisnikëria Lind Dhe Trashëgohet Brez Pas Brezi. (PJESA E PARE) KOLË GJOKË DEDA I MANATISË, PLAKU I BAJRAKUT TË MANATISË.      Kolë Gjokë Deda lindi në fshatin Manati të bajrakut me të njëjtin emër, njëri ndër 12 bajrakët e Mirditës. Lindi në një familje me…

Familja Ndocaj (Sumaj), Atje ku Fisnikëria Lind Dhe Trashëgohet Brez Pas Brezi. (PJESA E PARE) KOLË GJOKË DEDA I MANATISË, PLAKU I BAJRAKUT TË MANATISË.

Familja Ndocaj (Sumaj), Atje ku Fisnikëria Lind Dhe Trashëgohet Brez Pas Brezi. (PJESA E PARE) KOLË GJOKË DEDA I MANATISË, PLAKU I BAJRAKUT TË MANATISË.

Familja Ndocaj (Sumaj), Atje ku Fisnikëria Lind Dhe Trashëgohet Brez Pas Brezi. (PJESA E PARE) KOLË GJOKË DEDA I MANATISË, PLAKU I BAJRAKUT TË MANATISË.      Kolë Gjokë Deda lindi në fshatin Manati të bajrakut me të njëjtin emër, njëri ndër 12 bajrakët e Mirditës. Lindi në një familje me…